Tratamentul Paduchilor

Tratamentul Paduchilor

Lindini de paduchi de cap pot fi greu de observat si, de asemenea, de distins de matreata.

Termenul “lindini” este definit destul de vag. Aceasta poate insemna oua de paduchi, dar, de asemenea, poate insemna si ou gol, care este agatat de par chiar si dupa ce paduchele de cap a eclozat.

Informatii generale despre lindini de paduchi de cap

Va recomandam gelul natural impotriva paduchilor si lindinilor cu ulei 100% pur din arbore de ceai(Tea Tree Oil) de la Thursday Plantation.

paduchi

Aceste oua au un invelis dur in jurul lor, care actioneaza ca lipici pentru a le mentine atasate de firul de par. Paduchii vor depune aceste oua, in general, aproape de partea de sus a firului de par, dar locatia exacta variaza in functie de temperatura.

Ei aleg zona de par in care este cea mai buna temperatura pentru ca ouale sa se poata dezvolta si ecloza in mod corespunzator. De aceea, nu pot spune ca sunt reguli batute in cuie in ceea ce priveste zona de cautare a lindinilor si paduchilor de cap. Depinde de situatie.

Cum arata lindini de paduchi in parul uman?

Lindele de paduchi pot fi usor confundate cu matreata, deoarece in timp ce pe firul de par arata la fel de alb, acestea nu cad asa cum o face matreata.

Folosind fie un pieptene de paduchi, sau degetul, puteti trage in jos de pe firul de par lindini, scotandu-i. La examinare aceasta nu va mai arata alb ca si matreata., ci va fi de culoare maro.

Caldura poate ucide lindini de paduchi viabili

Va amintiti ce am spus mai sus despre paduchi si despre cum aleg o anumita pozitie pe firul de par pentru a-si depune ouale in functie de temperatura ce ajuta cel mai bine la dezvoltare si incubatie?

Acestes sunt informatii importante, pentru ca una dintre modalitatile de a ucide lindini de paduchi de cap, care sunt inca viabili este prin caldura. Acum, nu poti incepe o operatiune de sablare a scalpul copilului tau cu caldura, poate fi daunator.

In cazul in care doar un singur ou sau doua vor supravietui si ecloza, ai putea avea surpriza ca infestarea cu paduchi sa o ia de la capat, si atunci va trebui sa reiei de la inceput tratamentul impotriva acestora.

Tot ceea ce trebuie sa faci pentru a scapa de paduchi este obositor, asa ca trebuie sa devii expert in culesul de lindini si sa le indepartezi pe toate din parul copilului.

In limba engleza definitia verbului “nitpick” (culesul de lindni) este “de a fi excesiv de preocupat cu sau critic de detalii neimportante.” Ei bine, originea acestui termen provine de la, ati ghicit, paduchi.

Lindini de paduchi de cap nu sunt nimic nou pentru societatea umana, si pentru ca toata istoria omenirii aminteste, femeile au tot cautat prin parul copiilor lor pentru a elimina lindini, ca in imaginea din stanga.

Acum termenul este folosit pentru a vorbi despre lucruri care sunt inconsecvente, dar atunci cand se cauta meticulos lindini de paduchi de cap se poate scapa cu adevarat de paduchi, iar fiecare lindina gasita si eliminata in consecinta, poate insemna o mica proprie victorie.

Mi-e greu sa vad diferenta dintre un ou gol si unul care este viabil si inca neeclozat, cel putin cu ochiul liber, chiar si dupa eliminarea sa de pe firul de par. Prin urmare, as sugera sa presupuneti ca toti lindini de paduchi vazuti in parul copilului dumneavoastra pot sa creasca devenind mici paduchi, si astfel trebuiesc eliminati.

Totusi, acest lucru este mai usor de zis decat de facut. Stiu, am fost acolo, si a fost coplesit de cantitatea de par prin care a trebuit sa trec, sectiune cu sectiune.

Portiunile de introducere din aceasta serie, cu privire la modul de a trata paduchi de cap este pe terminate, iar in partile viitoare ale seriei se va discuta in detaliu despre cum sa eliminati lindini de paduchi de par, si, de asemenea, ajungem pana la incercarea curajoasa de debarasare a parul propriu si a casei de acesti daunatori.