TRATAMENT PADUCHI DIN CAP – TRATEAZA PADUCHI SI OAULE LOR CU ULEI DE ARBORE DE CEAI (TEA TREE) – TRATAMENT PADUCHI SI REMEDIU DE A SCAPA DE PADUCHI CU AJUTORUL ULEIULUI PUR DE ARBORE DE CEAI

Tratament paduchi din cap Tratateaza paduchi si oaule lor cu uleiul pur de arbore de ceai 

Tratament paduchi din cap - Trateaza paduchi si oaule lor cu ulei de arbore de ceai (tea tree) - Tratament paduchi si remediu de a scapa de paduchi cu ajutorul uleiului pur de arbore de ceai

Uleiul de arbore de ceai este un remediu eficient folosit la îndepărtarea definitiva a păduchilor. In loc sa folosiți produse chimice, ce pot fi dăunătoare atât pentru scalpul copiilor cat si pentru cel al adulților, uleiul de arbore de ceai oferă o alternativa naturala si noninvaziva. Uleiul de arbore de ceai îndepărtează cu succes păduchii si ouăle lor, numite lindini, fiind considerat un remediu eficient împotriva păduchilor.

Recomand tratament cu 100% ulei pur de ceai de arbore de ceai ( Tea Tree ) impotriva paduchilor si oaule lor de la  www.ThursdayPlantation.ro

Tratament paduchi din cap - Trateaza paduchi si oaule lor cu ulei de arbore de ceai (tea tree) - Tratament paduchi si remediu de a scapa de paduchi cu ajutorul uleiului pur de arbore de ceai

Cum ajunge o persoana infestata cu păduchi

 De obicei, copii sunt purtători de păduchi. Copilul, de la grădinița pana la liceu, aduce păduchi acasă de la scoală, tabără, din casa unui prieten sau de la diverse evenimente. Inițial, părinții nu observa infestația de păduchi, descoperind destul de târziu scalpul infestat. Atunci când o persoana are păduchi, simte mâncărimi la nivelul capului, ulterior apare si senzația de iritare si inflamare a scalpului si  poate avea ca rezultat o infecție a scalpului. Păduchii se pot răspândi si la sprâncene.

 Cum funcționează uleiul de arbore de ceai pentru a ucide păduchii

 Uleiul de arbore de ceai conține o bacterie naturala numita  terpinen-4-ol. Exista peste 100 de beneficii pe care le oferă uleiul de arbore de ceai in tratarea iritării pielii, a infecțiilor sau a diverselor afecțiuni.

Păduchii prefera parul curat. Uleiul de arbore de ceai protejează parul si scalpul, conținând agenți care vor ucide păduchii si lindinile. Deoarece uleiul de arbore de ceai are proprietăți antiseptice si de vindecare, nu numai ca va ucide păduchii, dar va calma si vindeca scalpul iritat ce a fost afectat de păduchi.

Păduchii si lindinile pot adeseori supraviețui șampoanelor chimice sau tratamentelor dure. Asta presupune încă un drum la magazine si achiziționarea altor produse chimice care vor încerca sa îndepărteze păduchii. Cu fiecare produs chimic nou folosit pe scalpul deja iritat creste riscul pentru deteriorarea majora a parului  si a scalpului. De fapt, intr-un studiu, s-a realizat ca uleiul de arbore de ceai a fost cel mai eficient in tratarea păduchilor decât alte produse chimice. Produsele uzuale conțin permetrin care este un pesticid.

Cum se utilizează uleiul de arbore de ceai pentru a ucide păduchii

 Uleiul de arbore de ceai poate fi găsit atât in hipermarketuri cat si in magazinele naturiste si farmacii. Utilizând uleiul de arbore de ceai direct din sticla poate cauza diverse reacții. Cea mai buna soluție este sa amestecați  uleiul de arbore de ceai cu șamponul pe care il folosiți in mod regulat. Produsele ce conțin ulei de arbore de ceai pot fi găsite in magazinele de produse cosmetice si farmacii. Așadar, uleiul de arbore de ceai va fi găsit in produsele de îngrijire a parului precum  gelul de par, ceara pentru par, crema hidratanta sau produse pentru protecția parului.

Daca folosiți 100% ulei de arbore de ceai, puneți 10 picături de ulei de arbore de ceai in șamponul pe  care il utilizați zilnic. Amestecați bine si aplicați pe par, lăsând-l pe scalp câteva minute. Clătiți bine si apoi repetați. Apoi, amestecați 5 picături de ulei de arbore de ceai cu balsamul pentru par pe care il utilizați. Aplicați balsamul de par si lăsați-l 5 minute. Clătiți bine. Folosiți un pieptene pentru păduchi sau un pieptene cu dinții fini pentru a îndepărta păduchii si lindinile.

In cazul in care utilizați un produs  deja amestecat, nu mai adăugați ulei de arbore de ceai. Exista șampoane si tratamente ce conțin ulei de arbore de ceai, de obicei sub forma de gel sau ceara. Când folosiți un produs ce conține ulei de arbore de ceai este recomandat a fi lăsat pe par,  si masați ușor scalpul pana este acoperit . Asigurați-va ca ați acoperit si zona cefei. Înfășurați capul intr-un prosop si lăsați peste noapte. Dimineața următoare spălați parul bine, după ce  îndepărtați păduchii morți. Repetați acest proces câteva zile.

Nu este necesar sa folosiți produse chimice dăunătoare sau periculoase pentru a scapă de infestarea cu păduchi. Uleiul de arbore de ceai este mai eficient si mai sănătos.