TRATAMENT PADUCHI CU ULEI DE ARBORE DE CEAI – TRATAMENT PADUCHI LA COPII CU ULEI 100% PUR DE ARBORE DE CEAI ( TEA TREE OIL)

Tratament  impotriva paduchilor de cap si ouale de paduchi cu Ulei de arbore de ceai   – Cel mai bun tratament pentru paduchi de cap

Tratament paduchi cu ulei de arbore de ceai  -  Tratament paduchi cu Ulei 100% pur de Arbore de Ceai ( Tea Tree) de la Thursday Plantation Romania

Gel de paduchi cu 100% ulei pur de Arbore de Ceai (Tea Tree) pentru tratarea păduchilor de la www.ThursdayPlantation.ro

Tratament paduchi cu ulei de arbore de ceai  -  Tratament paduchi la copii cu Ulei 100% pur de Arbore de Ceai ( Tea Tree) de la Thursday Plantation Romania

Păduchii reprezintă o problema universala, deoarece sunt contagioși. Milioane de oameni se confrunta cu aceasta problema in fiecare an, majoritatea acestora fiind copii. Păduchii reprezintă o infecție tratabila, existând diferite opțiuni de tratament.  De cele mai multe ori, păduchii sunt transmiși de la copil la copil datorita scalpului mai sensibil, uleiul de arbore de ceai fiind cel mai indicat ca tratament. Uleiul de arbore de ceai este dur cu păduchii, însă nu afectează pielea scalpului.

Păduchii sunt paraziți ce trăiesc numai pe scalpul uman. Daca credeți ca copilul dumneavoastră are păduchi, uitați-va la aceste insecte- sunt albicioase si arata ca un bob de orez cu picioare, lung de 3 mm si după ouăle lor. Aceștia se pot răspândi de la copilul vostru la alt copil prin atingere, schimb de căciula, pieptene sau perna. Puteți lua si dumneavoastră păduchi, de aceea, verificați toata familia si luați masuri pentru a preveni răspândirea acestora.

 Tratamente împotriva păduchilor

Deși păduchii sunt o pacoste, sunt complet tratabili. Rețetele medicale, produsele fără rețeta si remediile naturale sunt disponibile pentru a vindeca infestația cu păduchi. Medicul dumneavoastră va poate prescrie diverse medicamente, dar acestea pot avea efecte secundare nedorite. Șampoanele vândute in magazine ce conțin pesticide pot ucide păduchi si previn reapariția acestora, însă pot râni scalpul copilului dumneavoastră. Mulți păduchi au devenit rezistenți la aceste pesticide datorita folosirii lor in exces. Din aceste motive, uleiul de arbore de ceai s-a dovedit a fi un tratament excelent împotriva păduchilor. Este suficient de puternic pentru a ucide păduchii, însă destul de blând pentru scalpul copilului dumneavoastră.

 Uleiul de arbore de ceai de la Thursday Plantation

Uleiul de arbore de ceai provine din frunzele plantei Melaleuca alternifolia, ce se găsește in estul Australiei, regăsit si sub numele de ulei de  melaleuca.  Acest ulei este folosit de secole de australieni pentru a vindeca infecțiile. Uleiul de arbore de ceai conține un compus  numit  terpinen-4-ol, cu cele mai mari proprietăți antiseptice. Are de asemenea, proprietăți antifungice si antibacteriene.

Cum se utilizează uleiul de arbore de ceai pentru păduchi de la Thursday Plantation

Pentru a va trata copilul de aceasta problema, cumpărați uleiul de arbore de ceai de la Thursday Plantation , pe care sa-l adăugați in șampon. Aplicați-l pe parul copilului in timp ce il spălați. După ce ați clătit parul de șampon, puteți pune niște ulei in jurul scalpului. Cat timp parul copilului încă este ud, folosiți un pieptene cu dinții fini pentru a pieptăna si examina cu atenție parul copilului. Daca găsiți păduchi, înlăturații. Repetați acest proces câteva zile pana când sunteți sigura ca nu mai vedeți nici un păduche.  Amintiți-va sa va verificați si propriul par si pe toți membrii familiei. Pentru a preveni răspândirea sau reapariția păduchilor, spălați hainele copilului infectat, lenjeriile de pat si animalele de plus cu săpun, apa fierbinte si ulei de arbore de ceai.