TOP 10 ALE CELOR MAI IMPORTANTE INFORMATII DESPRE PADUCHII DE CAP

Informatii despre paduchii de cap

Cea mai buna cale de a va proteja familia de paduchii de cap este sa invatati ceva mai mult despre ei. In continuare prezentam cateva date care va vor ajuta sa intelegeti acesti daunatori și va vor ajuta sa raspundeti la intrebarile copiilor dumneavoastra cand va vor intreba despre ei.

 Va recomandam gelul natural impotriva paduchilor si lindinilor cu ulei 100% pur din arbore de ceai(Tea Tree Oil) de la Thursday Plantation.

paduchi

TOP 10 ALE CELOR MAI IMPORTANTE INFORMATII DESPRE PADUCHII DE CAP

  1. Paduchii de cap sunt insecte parazite care ataca doar oamenii. Nu veti lua paduchi de la animalul de companie.
  2. Paduchii de cap prospera in mediul lor, in capul dumneavoastră, dar sunt gasiti destul de frecvent dupa urechi și aproape de baza gatului sau in spatele capului. Pot fi gasiti, de asemenea, și pe sprancene sau gene.
  3. Paduchii traiesc hranindu-se cu sangele scalpului uman.
  4. Paduchii de cap sunt foarte mici – cam de marimea unei seminte de susan. Pot fi de culoare crem, maro sau gri.
  5. Calea cea mai comuna prin care se transmit paduchii este contactul direct cu o alta persoana infestata. Acestia nu sar sau zboara.
  6. La prima vedere, ouale de paduchi pot fi confundate cu matreata. Dar spre deosebire de matreata, sunt ferm atasati de firul de par cu o substanta rezistenta la apa cu textura de lipici.
  7. Odata ce paduchii cad din cap acestia mor intr-o zi sau doua.
  8. Din ce in ce mai mult, paduchii au devenit rezistenti la chimicalele gasite in tratamentele fara prescriptie. De fapt, informatiile arata ca rezistenta a crescut in Statele Unite la 99,6 % din 2007 pana in 2009.
  9. Barbatii sunt mai putin predispusi la infestarea cu paduchi decat femeile pentru ca au, in general, parul mai scurt.
  10. Oricine poate avea paduchi de cap. Acestia nu fac diferente socio-economice sau etnice. Sunt invadatori care ofera oportunitati egale.