SCAPA RAPID DE PADUCHI SI DE LINDINI – PREVENIREA 100% EFICIENTA A PADUCHILOR SI OAULE LOR

PREVENIREA PADUCHILOR SI OAULE LOR – SCAPA DE PADUCHI SI DE LINDINI

Cum sa eviți infestarea cu păduchi – Prevenirea paduchilor si oaule acestora

Acesta este subiectul meu preferat! După lupta împotriva păduchilor, am decis ca nimeni din familia mea sa nu mai fie afectat de aceasta problema. Le-am spus copiilor ca suntem pe cale de a deveni “politia împotriva păduchilor”, un mod de a preveni păduchii. Si așa si facem.

Tratament-natural-impotriva-paduchilor-de-la-Thursday-Plantation

Cel mai bun sfat pentru prevenirea păduchilor:

Va recomandam gelul natural impotriva paduchilor si lindinilor cu ulei 100% pur din arbore de ceai(Tea Tree Oil) de la Thursday Plantation.

O data pe săptămâna, imediat după ce am spălat parul fiicei mele, cat încă mai este umed, ii masez parul cu balsam din abundenta.  Las balsamul sa acționeze, ii pieptăn parul de la rădăcina pana la vârf cu un pieptene des, pentru păduchi . Deoarece balsamul ii face parul foarte mătăsos, pieptenele aluneca foarte ușor, nu ii agata parul si nici nu ii rânește scalpul. Fiicei mele chiar ii place ; spune ca ii place s-o pieptăn. Mă bucur de fiecare data când ii pieptăn parul si nu vad niciun păduche sau lindina.

Daca o sa am iar păduchi, o sa știu cum sa scap de ei imediat așa ca o sa pieptăn pe toata lumea. Pentru a fi sigura, folosesc si șampoane cu enzime. Din fericire, nu am mai văzut nici un păduche de câteva luni de când am început sa folosesc pieptenele împotriva păduchilor.

Pieptenele trebuie clătit după fiecare pieptănare, deoarece exista mult balsam pe el. Fac acest lucru in timp ce fiica mea este încă in cada. Si eu îmi pieptăn parul cu pieptenul special o data pe săptămâna pentru a preveni păduchii.

 Mai multe masuri pe care le puteți lua pentru a preveni infestarea cu păduchi:

–          Nu împărțiți cu alte persoane lucruri care se folosesc pe cap: perii, piepteni, pălării, eșarfe, coronițe, agrafe, caști de protecție, căciuli, prosoape, perne- învățați-va copii sa nu împrumute aceste lucruri.

–          Parul scurt – băieții si bărbații din familia noastră au parul scurt. Este foarte ușor sa le verific parul .

–          Par împletit si prins – daca fata mea doarme la o prietena sau merge la un eveniment  cu mulți copii, ii împletesc parul. Împletitura reduce riscul de a fi infestata cu păduchi. Eu si fiica mea purtam parul prins la spate, ceea ce ne ajuta de cele mai multe ori.

–          Examinarea scalpului – examinați parul tuturor membrilor familiei o data pe săptămâna . Așadar, daca găsiți păduchi, luați masuri imediat.

Prevenirea păduchilor

 Astăzi exista multe produse ce sunt făcute special pentru a preveni apariția păduchilor. Șampoane, spray-uri pentru par, geluri si multe altele.  De asemenea, exista o mulțime de rețete ieftine pe care le puteți încerca împotriva păduchilor. Multe dintre aceste produse si rețete sunt concepute pentru a îndepărta păduchii, folosind ingrediente cu care păduchii daca intra in contact, mor. De cele mai multe ori, aceste produse sunt uleiurile esențiale, precum uleiul de arbore de ceai.

Am știut de la început ca este o idee buna. M-am gândit ca as putea pulveriza ulei de arbore de ceai pe par in fiecare zi, pentru a preveni infestarea cu păduchi, deoarece acestora nu le place mirosul de arbore de ceai.