SCAPA NATURAL SI RAPID DE PADUCHI SI OUALE DE PADUCHI CU TEA TREE OIL – TRATAMENT IMPOTRIVA PADUCHILOR DE CAP SI OUALE DE PADUCHI CU 100% ULEI PUR DE ARBORE DE CEAI

Tratament impotriva paduchilor de cap si ouale de paduchi cu 100% Ulei pur de arbore de ceai (Tea Tree) - Scapa natural si rapid de paduchi si ouale de paduchi cu Tea Tree Oil

Va recomandam gelul natural impotriva paduchilor si lindinilor cu ulei 100% pur din arbore de ceai(Tea Tree Oil) de la Thursday Plantation.

Ulei de arbore de ceai pentru paduchi

Tratament-pentru-paduchii-de-cap-cu-gel-de-ulei-pur-de-Arbore-de-Ceai-Tea-Tree-de-la-Thursday-Plantation-scapa-de-paduchi-de-cap-si-oua-de-paduchi-cu-gelul-natural-de-la-Thursday-Plantation-romania

Probabil ați auzit ca uleiul de arbore de ceai este eficient împotriva păduchilor. Puteți găsi o mulțime de tratamente împotriva păduchilor pe internet- uneori folosind doar uleiul de arbore de ceai, sau in combinație cu alte uleiuri  vegetale, sau amestecat cu oțet.

Uleiul de arbore de ceai este considerat ca fiind o buna metoda de a preveni apariția păduchilor. Unii terapeuți recomanda sa puneți câteva picături de ulei de arbore de ceai într-o sticla cu apa si sa pulverizați pe par in fiecare zi pentru a tine păduchii la distanta.

De asemenea, in comerț exista produse împotriva păduchilor ce conțin uleiuri esențiale si ulei de arbore de ceai. Puteți cumpăra șampon si balsam cu arbore de ceai destinat sa va ajute in prevenirea păduchilor. (Șamponul cu arbore de ceai este potrivit si pentru a tratarea mătreței). Puteți cumpăra balsam cu ulei de arbore de ceai si gel pentru par ce conține ulei de arbore de ceai. Cele mai bune sunt produsele de la Thursday Plantation, pe care le puteți găsi pe www.ThursdayPlantation.ro  .

Sa abordam 2 probleme diferite:  tratarea păduchilor cu ulei de arbore de ceai si prevenirea apariției păduchilor cu ajutorul uleiului de arbore de ceai.

Tratarea păduchilor cu ulei de arbore de ceai

Motivul principal pentru care oamenii folosesc ulei de arbore de ceai este ca acesta ucide păduchii. Nimeni nu înțelege cum se întâmpla acest lucru. Probabil uleiul de arbore de ceai este toxic pentru păduchi. Cu uleiul de arbore de ceai puteți sufoca păduchii

De aceea, uleiul poate fi utilizat la imobilizarea păduchilor, sunt mai ușor de prins si de îndepărtat folosind un pieptene des.

Uleiul de arbore de ceai folosit pentru a preveni apariția păduchilor.

Mirosul de arbore de ceai este respingător pentru păduchi. Are un miros puternic si este toxic pentru păduchi. Daca ați aplicat ulei de arbore de ceai pe par ar trebui sa tina păduchii la distanta, mai ales daca sunteți in contact permanent cu sursa originala, pe care de cele mai multe ori nu o cunoaștem.