REMEDII IMPOTRIVA OUALELOR DE PADUCHI DE PE CAP- SOLUTIE PENTRU A ELIMINA RAPID SI EFICENT PADUCHI DIN CAP SI OAULE DE PADUCHI

Remedii impotriva oualelor de paduchi.

Remedii impotriva oualelor de paduchi de pe cap- solutie pentru a elimina rapid si eficent paduchi din cap si oaule de paduchi cu ajutorul gelului de paduchi de la Thursday Plantation Romania

Deși majoritatea oamenilor își doresc sa scape imediat de păduchi, îndepărtarea oualelor acestora de pe par nu este o sarcina ușoara. Avem nevoie de răbdare, perseverenta si o abordare sistematica.  Cu toate acestea, eliminarea in mod corespunzător a păduchilor reduce apariția unei reinfectări si reprezintă o parte importanta a tratamentului.

Un remediu simplu pentru îndepărtarea păduchilor il reprezintă folosirea unui pieptene si a apei. Persoana infectata ar trebui sa-si ude complet parul cu apa, apoi sa roage un membru al familiei sau un prieten sa verifice fiecare secțiune de par, si folosind degetele, un piepten fin sau un pieptene împotriva păduchilor, sa înlături toți păduchii pe care ii vede. Pieptenii împotriva păduchilor se găsesc in farmacii, sau on-line.  Medline Plus, o publicație a Institutului National de Sănătate, sugerează scufundarea pieptenelui in ceara de albine sau ulei de măsline, făcând procesul de eliminare a păduchilor mai ușor.

Totodată se cunosc rezultatele uimitoare ale uleiului pur din arbore de ceai de la Thursday Plantation. Se recomanda utilizarea uleiului chiar in șamponul pe care il folosim zilnic. Câteva picături din ulei de arbore de ceai in șampon sunt suficiente pentru înlăturarea definitiva a păduchilor. O varianta mai rapida si eficienta o reprezintă gelul pentru cap împotriva păduchilor pe baza de ulei pur 100% din arbore de ceai.