Prevenirea paduchilor – Ciclul de viata al paduchilor de cap

Prevenirea paduchilor

Prevenirea este mult mai usoara decat experienta frustranta de a trata paduchii de cap.

Tratarea paduchilor poate dura mult timp si poate fi incomfortabila pentru copil, includerea catorva  pasi simpli in rutina zilnica si educarea copiilor poate ajuta la prevenirea paduchilor de cap sau la identificarea lor de la inceput facand tratamentul mult mai usor.

Va recomandam gelul natural impotriva paduchilor si lindinilor cu ulei 100% pur din arbore de ceai(Tea Tree Oil) de la Thursday Plantation.

paduchi

Ciclul de viata al paduchilor de cap

Ciclul de viata al unui paduche dureaza aproximativ 35 de zile; acesta este ciclul de viata al unui paduche din momentul in care oul a fost de pus pana cand acesta piere. Acest lucru nu inseamna ca o infestare cu paduchi dureaza doar 35 de zile, chiar contrariul, deoarece odata ce un paduche a murit el lasa in urma o noua generatie de paduchi.

Cu fiecare femela care depune pana la 150 de oua, acestea au si ele potentialul de a crea o noua colonie de paduchi. Ciclul de viata continua pana cand toti paduchii si toate ouale au fost complet indepartate din par.

Paduchii de cap sunt insect mici care traiesc pe parul capului si pe gat. Nu reprezinta o problema serioasa de sanatate si rareori cauzeaza mai mult decat o mancarime a pielii. Cu toate acestea, acestia pot crea jena pot fi  inconfortabili, si necesita un tratament prompt.