POATE MANCAREA DUCE LA APARITIA DE COSURI, PUNCTE NEGRE SAU PUNCTE ALBE -IMBOLNAVIREA SI ACNEEA

IMBOLNAVIREA SI ACNEEA

Ceva mai scurt si diferit astazi.Vreau sa impartasesc cu voi aceasta mica poveste ce ma are ca protagonist si a avut loc de-a lungul saptamanii trecute. Este cat se poate de anecdotica, asadar nu o luati ca o dovada a ceva, ci doar ca o barfa interesanta.

Va recomandam produse naturale impotriva acneei, cosurilor, punctelor negre si punctelor albe din ulei 100% pur din arbore de ceai – tea tree oil de la Thursday Plantation.

thursday plantation ROMANIA ACNEE COSURI PUNCTE NEGRE EXCES DE SEBUM

Astfel, weekend-ul trecut am pornit, impreuna cu sotia mea, intr-o scurta excursie; doar un weekend in afara orasului.Cu toate acestea, stomacul meu a fost afectat de excursie. Probabil de la ceva ce am mancat acolo. Duminica seara am inceput sa ma simt rau si luni nu mai functionam cum trebuie. Am avut febra si nu am avut energie sa fac nimic. Marti mi-am mai revenit, dar tot nu suta la suta.

Inca de duminica, stomacul ma tot deranjeaza. Cat timp am fost bolnav, am observat simtome ciudate la nivelul intestinelor. In mod normal merg la toaleta o data sau de doua ori pe zi, insa, pe durata acelei perioade, am mers de 4 sau 5 ori pe zi.

Nu poti sa scapa de acnee?Nimic nu functioneaza?Inseamna ca faci totul gresit.Stiinta ne-a aratat clar ca a scapa de acnee e mult mai usor decat crezi.Am facut eu treaba grea pentru voi-trebuie doar sa urmati aceasta simpla harta.

Tot ce mananc acum imi produce meteorism. M-am limitat la mese foarte usoare si din moment ce nu imi este foame mai deloc, nu am mancat foarte mult, deoarece, orice mancarea imi provoaca ghioraituri, gaze si chiar si crampe; asta in cazul in care mananc ceva greu de digerat. Am mancat foarte mult iaurt facut acasa, dar pana si de la el se resimte stomacul.

Este probabil sa fi contractat o bacterie care imi afecteaza digestia. Nu imi pot da seama inca.

De ce va spun voua toate astea? Deoarece, in aceeasi perioada, pielea mea s-a modificat. Luni mi-au aparut niste cosuri foarte dureroase pe scalp. Nu am mai avut asa ceva de secole. Fata este in mare parte in regula, deoarece regimul meu actual ma ajuta sa o mentin curata. Am avut, intr-adevar, luni, un cos inflamat pe fata, dar nimic mai mult.

Prin urmare, dupa cum am mai spus, aceasta este doar o anecdota si nu dovedeste nimic. Imi ofera in schimb, un motiv in plus sa cred ca acneea mea este corelata cu problemele stomacului. Acesta din urma s-a mai vindecat si scalpul la fel. Trebuie sa sper ca ma voi face bine. Stomacul era sanatos inainte de aceasta intamplare.