PADUCHII SE ÎNTORC LA SCOALA – 5 SFATURI PENTRU A EVITA PANICA SI GRIJA – TRATAMENT CU ULEI PUR DE ARBORE DE CEAI PENTRU A SCAPA DE PADUCHI DE CAP SI DE OUALE LOR – PADUCHII SE ÎNTORC LA SCOALA

Paduchii se întorc la scoala – cinci sfaturi pentru a evita panica si grija 

 Paduchii se întorc la scoala - 5 sfaturi pentru a evita panica si grija - tratament cu ulei pur de arbore de ceai pentru a scapa de  paduchi de cap si de ouale lor -  Paduchii se întorc la scoala

Începutul scolii presupune pentru multe familii noua rutina dimineața, teme si păduchi.

In fiecare an, intre 6 si 12 milioane de copii sunt infestați cu aceasta creatura comuna cu 6 picioare, ce se hrănește cu sânge uman. După săptămâni de tabere de vara, nopți dormite la prieteni si schimb de obiecte personale se poate observa apariția păduchilor.

“Din păcate, panica si îngrijorarea sunt reacții comune pe care le au părinții când observa păduchii”, spune Adelaide Hubert, M.D., Houston.

“Din îngrijorare si nevoia de a scapă de păduchi cat mai repede, mulți părinți folosesc acasă remedii neconvenționale sau produse homeopate”, spune Dr. Hebert. “Din păcate, aceste remedii nu au fost studiate, testate sau dovedite a fi sigure pentru copii. De asemenea, păduchii pot fii rezistenți, iar aceste tratamente devin ineficiente.

Dr. Hebert oferă părinților 5 sfaturi împotriva păduchilor:

  1. Părinții nu trebuie sa intre in panica. In multe cazuri, ceea ce vad părinții pe parul copiilor nu sunt păduchi.
  2. Daca părinții sau asistenta scolii observa păduchii, o vizita la medic poate confirma diagnosticul.
  3. Părinții trebuie sa folosească doar produse recomandate de medic pentru a trata păduchii.
  4. Este important ca părinții sa urmeze cu atenție instrucțiunile medicului pentru a aplica tratamentul in mod corespunzător.
  5. Deoarece fiecare scoală are politica diferita, părinții ar trebui sa vorbească cu asistenta scolii. Profesioniștii din domeniul sănătății recomanda ca copii sa rămână la scoală, deoarece păduchii nu transmit boli si sunt tratabili.

Pentru  mai multe informații despre păduchi, părinții pot vizita următoarele site-uri:

www.ThursdayPlantation.ro