Paduchii de cap – Principii de gestionare a paduchilor de cap in scoala

Paduchii de cap

Principii de gestionare a paduchilor de cap in scoala

Paduchii reprezinta o problema care continua sa exista, insa ei nu reprezinta o problema de sanatate majora intrucat ei nu transmit boli. Ei pot fi o cauza de ingrijorare in comunitate din cauza neplacerii si a disconfortului ce vin odata cu infestarea si raspandirea lor.

 Va recomandam gelul natural impotriva paduchilor si lindinilor cu ulei 100% pur din arbore de ceai(Tea Tree Oil) de la Thursday Plantation.

paduchi

Pentru un control mai bun al paduchilor de cap:
• Responsabilitatea principala pentru controlul paduchilor de cap sta in mainile familiei si ale comunitatii
• Vonluntari pregatiti pot sa dea o mana de ajutor familiilor prin controale de rutina pentru paduchii de cap si prin educarea parintilor
• Asistentele din sistemul public de sanatate pot sa raspunda la intrebari cu privire la gestionarea paduchilor de cap
• Daca un copil prezinta paduchi de cap, acestia pot continua sa aiba contact cu altii pentru restul zilei. Parintii trebuie informati astfel incat sa poata incepe tratamentul cat mai rapid cu putinta
• Pentru a impiedica raspandirea paduchilor de cap si pentru a va asigura ca acel copil primeste tratament, ar trebui trimise scrisori de informare catre parintii si catre contactele din clasa. Descarcati o mostra de scrisoare catre parinti sau catre clasa.

Copiii nu ar trebui exclusi din comunitate sau din scoala din cauza paduchilor de cap. Daca intampina probleme cu tratamentul, parintii sunt incurajati sa se consulte cu o asistenta din sistemul public de sanatate pentru informare si resurse.