DESPRE PADUCHII DE CAP SI OUA DE PADUCHI SI UN TRATAMENT NATURAL IMPOTRIVA PADUCHILOR – PADUCHII PREFERA DOAR PARUL CURAT ?

O scurta istorie despre Paduchii de cap si ouale lor si cum putem scapa eficent si rapid de paduchi.

Tratament pentru paduchii de cap cu gel de ulei pur de Arbore de Ceai (Tea Tree) de la Thursday Plantation - scapa de paduchi de cap si oua de paduchi cu gelul natural de la Thursday Plantation

Va recomandam gelul natural impotriva paduchilor si lindinilor cu ulei 100% pur din arbore de ceai(Tea Tree Oil) de la Thursday Plantation.

Paduchii prefera doar parul curat ?

Raspuns:Paduchii de cap prefera parul curat, dar si parul murdar.

scapa de paduchi - tratament natural

Puține sunt lucrurile mai enervante si mai greu de îndepărtat decât păduchii. Sunt respingători pentru toata lumea (nu veți auzi pe nimeni sa spună lucruri frumoase despre păduchi) chiar daca  din punct de vedere medical sunt doar puțin mai mult decât un disconfort sau neplăcere.

In ciuda faptului ca infestarea cu păduchi cauzează iritație si frustrare, mulți dintre noi ne consolam cu ideea ca păduchilor le place parul curat. Oare așa sa fie?

Profesorul Rick Speare  a petrecut mulți ani cercetând aceste creaturi mici si enervante, acesta spunând ca nu exista nici o dovada care sa susțină teoria ca păduchii prefera sa trăiască pe parul curat sau pe parul murdar. Speare spune ca păduchii apar in egala măsura atât pe parul curat cat si pe cel murdar.

Daca aceasta  teorie nu este chiar o surpriza, exista si alte lucruri interesante descoperite despre păduchi:

–          Păduchii se întâlnesc mai frecvent la parul lung

–          Infestările sunt de 2 pana la 4 ori mai frecvente la fete

–          Păduchii se răspândesc prin contact personal: așa se explica răspândirea lor frecventa in cadrul familiei, școlilor, grădinițelor etc

–          Păduchii nu provoacă întotdeauna mâncărimi- va trebui sa va uitați cu atenție pentru a-i găsi

–          Păduchii nu pot supraviețui foarte mult timp înafara scalpului, astfel încât va puteți concentra pe curățarea parului si mai puțin pe cea a casei

Profesorul Speare spune ca una dintre problemele in privința păduchilor este faptul ca oamenii nu știu cum sa trateze corect infestația cu păduchi sau nu sunt mulțumiți de rezultatele tratamentelor existente pe piața .

“Oamenii vor sa treacă de la o metoda veche de 9000 de ani (pieptenele pentru păduchi si chimicalele aplicate pe par) la ceva care se adaptează mai ușor stilului modern de viată. Problema este ca ceea ce își doresc ei nu este disponibil peste tot.”

Exista o serie de motive pentru care păduchii sunt dificil de tratat:

–          Păduchii pot fi rezistenți la multe insecticide concepute pentru a-i ucide

–          niciun produs nu poate ucide păduchii si lindinile folosit doar o singura data

–           oamenilor nu le place sa folosească chimicale pe parul lor ( in special pe parul copiilor)

–          Trebuie sa va pieptănați mult timp parul folosind un pieptene cu dinții fini pentru a îndepărta păduchii si ouăle lor. Acest proces  trebuie repetat de mai multe ori, ocupandu-va mult timp.

Nu exista niciun produs minune care sa va mențină si parul curat dar sa va scape si de păduchi imediat, nici spălatul foarte frecvent nu-i îndepărtează însă aplicarea unui balsam de par si apoi pieptănarea lui continua cu un pieptene des este un punct de pornire foarte bun. Pentru acest lucru va recomand produsele pe baza de ulei 100% pur din arbore de ceai ( Tea Tree) de la   www.ThursdayPlantation.ro