DESPRE PADUCHI DIN CAP SI IMPACT LOR ASUPRA CORPULUI – SCAPA DE PADUCHI DIN CAP SI OUALE LOR CU TRAMAMENT NATURAL DE LA THURSDAY PLANTATION

Despre paduchi din par si efectele nocive a sampoanelor chimice asupra corpului, capului si parului.

Despre paduchi din cap si impact lor asupra corpului - Scapa de paduchi din si ouale lor cu tramament natural de la Thursday Plantation

Păduchii sunt paraziți ce se răspândesc cu ușurința de la o persoana la alta, trăiesc pe pielea capului si se hrănesc cu sângele de la nivelul scalpului. Aceste insecte mici, fără aripi, lasă oua numite lindini pe firul de par, care pot fi confundate cu mătreața. Medicamentele si șampoanele pot ucide păduchii. O alternativa pentru cei care nu doresc sa folosească produse chimice, este un piepten cu dinții fini si gelul cu 100% ulei pur de arbore de ceai de la Thursday Plantation Romania  punând capăt invaziei de păduchi.

 Când avem păduchi simțim o senzație de mâncărime la nivelul scalpului. Deși păduchii nu sunt periculoși si nu răspândesc boli, aceștia folosesc un ac cu care înțeapă scalpul in căutarea sângelui de care au nevoie pentru a supraviețui. Mușcăturile irita si inflamează pielea, facandu-ne sa ne scărpinam pentru a diminua senzația de mâncărime. O persoana care are pe scalp putini păduchi, nu are nici o senzație de mâncărime 2-3 luni, iar păduchii se dezvolta si se înmulțesc pe scalp. Unele persoane nu au senzația de mâncărime, aceștia observând  păduchii si ouăle lor cu ochiul liber. Tratamentul împotriva păduchilor poate cauza mâncărimi, deoarece poate provoca eczeme.

 Zgârieturile severe de pe cap, in special cele din spatele urechilor sau pe partea din spate a gatului, pot cauza infecții. Daca zgârieturile persista, unghiile pot rupe pielea, o infecție bacteriana se poate dezvolta. MedlinePlus spune ca se pot forma umflături mici, roșii, iar bolnavul infestat cu păduchi risca o infecție provenita de la rănile deschise. In general, medicii prescriu antibiotice pentru a elimina infecțiile bacteriene. Documentele din timpul Primul Război Mondial arata ca păduchii au cauzat o afecțiune numita trench fever (febră recurentă) in rândul soldaților intre 1915-1918, ce provoca febra, dureri de cap severe, dureri in mușchii picioarelor si gambelor. 97% dintre soldați erau infestați cu păduchi in acel moment.

Despre paduchi din cap si impact lor asupra corpului - Scapa de paduchi din cap si ouale lor cu tramament natural de la Thursday Plantation

Folosind produse chimice pentru a scapă de păduchi poate fi o problema. Păduchii pot deveni  rezistenți la acestea, daca sunt folosite in exces. Unele șampoane împotriva păduchilor conțin lindan, ce poate duce la intoxicații, convulsii si moarte daca este folosit o perioada îndelungata. Cei care folosesc șampoane împotriva păduchilor trebuie sa poarte mânuși când folosesc șamponul si sa trateze doar zonele ce necesita tratament.

Un articol publicat in “New York Daily News” in septembrie 2008 se refera la frustrarea asupra “super-păduchilor” ce au devenit rezistenți la șampoanele împotriva păduchilor. Articolul relatează ca păduchilor le poate lua intre 3-5 ani sa dezvolte rezistenta la un nou produs cu pesticide împotriva păduchilor.