De ce apar cosuri in nas

Cosuri in nas

Coșurile în nas sunt un fenomen greu de crezut și de multe ori tratamentul nu este esențial.Cu toate acestea, unguente topice sunt disponibile pentru a elimina această infecție bacteriană.

Va recomandam produse naturale impotriva acneei, cosurilor, punctelor negre si punctelor albe din ulei 100% pur din arbore de ceai – tea tree oil de la Thursday Plantation.

thursday plantation ROMANIA ACNEE COSURI PUNCTE NEGRE EXCES DE SEBUM

În general, coșurile apar pe față, pe piept sau pe spate. Să fim mai preciși, zona facială este afectată frecvent de această formă de infecție a pielii. Coșurile în nas sunt o raritate, în timp ce coșurile pe nas sunt mult mai comune. Însă când coșurile apar în interiorul nărilor, este probabil să persiste ceva timp. Aceasta se întâmplă deoarece zona din nas este umedă datorită prezenței mucusului. Umezeala din nas poate înrăutăți această infecție și să prelungească timpul de vindecare.

Coșurile din nas sunt inconfortabile. De multe ori, atingerea nasului poate fi dureroasă. Coșurile dor și nu este vorba de a ne introduce degetul în nas. Coșurile din nări fac partea afectată din nas mai grea. Strănutatul poate fi o cauză de disconfort mare când ai coșuri în nas. De fapt, senzația că se află ceva în nas poate declanșa strănutul.

Băutura în exces are un efect negativ asupra sănătății pielii și poate chiar agrava probleme existente cum ar fi razaceea. Pielea roșie și dezvoltarea coșurilor în zona facială și chiar în interiorul nasului sunt câteva din cele mai coumne efecte negative a consumului excesiv de alcool. Alcoolul stimulează dilatația vaselor de sânge în zona facială. Nu-i de mirare că roșeața pielii se observă des în alcolism. Înafară de înroșirea pielii, leziunea în forma erupțiilor acneice sunt deasemenea vizibile la băutori.

Această formă de umflare în interiorul nărilor poate fi dureroasă, mulți oameni având obiceiul să scarpine zona din apropiere cu unghiile. În asemenea cazuri, bacteriile din unghii se transferă în interiorul nărilor și se manifestă sub formă de coșuri în interiorul nasului.

Să strângem coșul?

Nu ar trebui să strângem sau să înțepăm cu un ac coșul, fără să consultăm doctorul. Această metodă de a scăpa de coșuri poate fi extrem de dureroasă. Unii oameni au obiceiul să strângă coșul imediat ce a ieșit. Strângerea prematură a coșului poate cauza sângerare și distruge pielea delicată din interiorul nasului. Deasemenea, șansa unei altei infecții bacteriene este crescută folosind această metodă. Cea mai bună opțiune ar fi să permiți bacteriei să își urmeze cursul și eventual coșul va dispărea.

În general, coșul în orificiile nazale nu este o cauză de îngrijorare și dispare des fără niciun tratament. Nu este o problemă seriosă a pielii și administrarea de medicament nu este necesară în general. În cele mai multe cazuri, este o infecție ușoară și nu cere des o vizită la medic.