Curatarea casei, hainelor si lenjeriilor de pat de paduchi si lindini

Spălați toate hainele și lenjeriile de pat ale persoanei. Hainele, așternuturile, prosoapele, animalele de pluș, pernele și orice altceva care poate fi spălat va fi nevoie să fie spălat în apă fierbinte. Păduchii mor odată ce sunt expuși la temperaturi de peste 128 de grade Fahrenheit pentru 5 minute sau mai mult.

Va recomandam gelul natural impotriva paduchilor si lindinilor cu ulei 100% pur din arbore de ceai(Tea Tree Oil) de la Thursday Plantation.

paduchi

 

Depozitați obiectele care nu pot fi spălate în pungi din plastic sigilate. Păduchii vor muri fără expunerea la aer. Puneți obiectele din lână, plastic sau metal în pungi din plastic timp de cel puțin 2 săptămâni înainte de utilizare.

Înmuiați instrumentele și accesorile pentru păr. Înmuierea pieptenelor din plastic, a periilor și a altor accesorii în apă fierbinte pentru cel puțin 5 minute este necesară pentru a ucide păduchii.

Aspirarea mochetei și a mobilei. Păduchii nu tind să trăiască prea mult pe suprafețe precum covoarele și mobila, din moment ce trebuie să se hrănească cu sânge uman pentru a supraviețui. Cu toate astea, este mai bine să fiți siguri decât să regretați, așadar aspirați toate covoarele și mobila, mai ales în dormitorul persoanei.