Cum sa identifici paduchii si Lindiniile

Cum sa identifici paduchii

 Paduchii sunt o problema comuna printre copii din clasele primare. Daca esti un parinte care nu s-a mai confruntat cu aceasta problema, probabil ca nu stii exact ce sa cauti. Multi parinti se asteapta sa vada gandacei sarind pe acolo, dar sunt in general alte semne dupa care trebuie sa te uiti. Aici sunt nishte sfaturi despre cum sa identifici paduchii.

  Va recomandam gelul natural impotriva paduchilor si lindinilor cu ulei 100% pur din arbore de ceai(Tea Tree Oil) de la Thursday Plantation.

paduchi

Simptome

 Copiii care iau paduchi se pot plage de problele ale scalpului. Motivul este faptul ca se va plange destul de mult de mancarimi ale capului. Asta te poate face sa crezi ca are o poblema de piele cum ar fi o eczema. De asemenea e o posibilitate de care care trebuie sa tii cont, cum ca la copii paduchii pot fi cauza. Daca copilul tau se plage constant de macarimi ale scalpului sau daca il vezi ca se scarpina ar fi o idee buna sa verifici daca nu sunt paduchi sau oua de paduchi.

 Paduchii

 Multi oameni considera ca paduchii sunt mari, ca paianjenii sau gandacii. In realitate, paduchii sunt foarte mici si ingredibil de greu de vazut. In timp ce forma lor aduce mai degraba cu un crab, paduchii sunt atat de mici incat ai nevoie de un microscop ca sa-i vezi. Cel mai mult pot ajunge la jumatate de inch ca marime. Este aproximativ marimea unui bob de orez. Culoarea paduchilor tinde sa varieze, insa de obicei sunt maro sau gri. Este important sa retii ca este posibil sa gasesti paduchi atat pe scalpul copilului cat si in patul lui.

 Lindinii

 Ouale de paduchi, numite lindini, sunt inca un semn major al prezentei acestor insecte. Lindinii sunt ovali, dar de obicei sunt prea mici ca sa li se poata vedea forma. Culoarea lindinilor variaza de la alb la maro. Multi spun ca lindinii seamana mai degraba cu matreata. E important de stiut ca ouale paduchilor sunt de obicei foarte aproape de scalp, asa ca nu trebuiesc cautate pe firul de par. De stiut faptul ca pana nu se scapa complet de lindini de pe scalp, paduchii pot reaparea oricand. Un pieptene pentru lindini este una din cele mai bune metode de a scapa de ei.

 Paduchii sunt o problema de sanatate comuna la copii. Pana sa fie efectiv diagnosticata problema va trebui sa cauti semnele de unul singur. Exista multe remedii facute in casa care promit sa te scape de ei si de ouale lor. Daca ai suspiciunea ca copilul tau ar putea avea paduchi, cel mai bun lucru pe care il poti face este sa mergi la un doctor care sa puna diagnosticul. Un doctor va putea spune cu siguranta daca diagnosticul pus de tine este unul corect si iti va oferi un set decent de sfaturi despre cum sa scapi de patuchi si lindinii lor.