CUM PUTEM TRATA PADUCHI EFICENT SI RAPID – REMEDII DE SCAPA NATURAL DE PADUCHI DE CAP SI OUALE LOR, FARA CHIMICALE CU GEL IMPOTRIVA PADUCHILOR DE LA THURSDAY PLANTATION CU ULEI PUR DE ARBORE DE CEAI (TEA TREE)

Cum putem trata paduchi eficent si rapid - remedii de scapa natural de paduchi de cap si ouale lor, fara chimicale cu gel impotriva paduchilor de la Thursday Plantation cu ulei pur de arbore de ceai (tea tree)

Va recomandam gelul natural impotriva paduchilor si lindinilor cu ulei 100% pur din arbore de ceai(Tea Tree Oil) de la Thursday Plantation.

Când veți găsi păduchi pe scalpul copilului dumneavoastră, veți avea 2 probleme de rezolvat :

–          Păduchii ( micile insecte)

–          Lindinile ( chestii mici atașate  pe firul de par, ce conțin oua din care vor ieși  puii de păduchi)

Puteți aborda aceste probleme astfel:

–          Mecanic ( prin pieptănarea si alegerea păduchilor si lindinilor de pe par)

–          Soluții locale (tratamente aplicate pe scalp pentru a ucide păduchii)

–          Folosiți atât un tratament local cat si un pieptene

–          Întâi încercați sa ucideți păduchii si apoi pieptănați lindinile- este o metoda mai rapida si o abordare completa.

Îndepărtarea păduchilor si lindinilor

Cea mai simpla metoda de a scapă de păduchi este pur si simplu de a-i elimina prin pieptănare cu un pieptene pentru păduchi foarte fin.

Cred ca aceasta abordare este cea mai potrivita daca aveti parul scurt. I-am tăiat parul fiului meu atât de scurt încât ii puteam vedea cu ușurința scalpul așa ca păduchii nu aveau unde sa se ascundă iar lindinile erau ușor de găsit si eliminat.

Daca folosiți aceasta metoda pe parul lung, trebuie sa fiți conștienți ca pieptănarea presupune multa munca intensiva si timp consumat. Cel mai important lucru de reținut este ca trebuie sa eliminați toți păduchii si toate lindinile.

Daca omiteți o lindina pe par, într-o săptămâna veți avea un nou păduche. Daca veți omite mai mult de 2 lindini, veți avea o colonie de păduchi in câteva săptămâni.

Folosind un balsam de par cu ulei din arbore de ceai aplicat pe parul umed poate face pieptănarea mult mai ușoara. Acest lucru este foarte util pentru a elimina lindinile.

Trebuie sa utilizați un pieptene pentru păduchi foarte eficient. Acesta este cel mai important factor împotriva păduchilor. Exista mulți piepteni in acest scop pe piața, dar nu toți își fac treaba.

Alegeți un pieptene cu dinții din metal, ce sunt extrem de apropiați.

Tratamente împotriva păduchilor

Tratamentele locale împotriva păduchilor sunt concepute pentru a face unul sau mai multe lucruri:

–          Ucid păduchii

–          Afectează / încetinesc păduchii ( facandu-i vizibili si ușor de pieptănat)

–          Dizolva/ slăbesc lipiciul ce tine ouăle pe firul de par

–          Ouăle devin neviabile ( mor sau nu au posibilitatea de a se mai ecloza)

Produsele care afectează sau ucid păduchii sunt foarte utile pentru eliminarea acestora – deoarece păduchii se pot tari foarte repede departe de pieptene. Se ascund la rădăcinile firului de par. Trebuie sa ii prindeți si sa-i pieptănați.

Dizolvând lipiciul lăsat de lindini, poate face procesul de pieptănare mult mai ușor. Lipiciul lăsat de lindini este foarte puternic si se atașează foarte bine pe firul de par. De aceea, lindinile nu pot fi îndepărtate doar cu șampoane obișnuite, piepteni sau perii.

Indiferent de tratamentul pe care il utilizați, este foarte important sa pieptănați parul după ce ați aplicat tratamentul. Daca omiteți o pereche de lindini, ouăle se pot ecloza  7-10 zile mai târziu si infestarea se va repeta.

Tratamentele “ fără pieptene”

Multe tratamente susțin ca pot ucide păduchii si ouăle lor fără a fi nevoie de pieptene. S-ar putea sa aveti in continuare lindini atașate pe par, dar ouăle nu vor fi vii, așa ca le puteți ignora. Acest lucru suna bine, deoarece folosirea unui pieptene presupune mult timp si este foarte posibil sa ratați lindinile. Doar 2 lindini trecute cu vederea, si s-ar putea sa începeți iar tratamentul.

Dar lindinile sunt extreme de dure, iar tratamentul ar trebui sa fie 100% eficient( sa omoare fiecare ou) pentru a te baza pe el. Nu știu nici un produs care sa fie intr-atat de eficient.

Cu toate acestea, unele tratamente ucid ouăle. Tratamentele  pe baza de ulei pur de arbore de ceai de la www.ThursdayPlantation.ro   ucid atât păduchii cat si ouăle lor.

Nu va puteți baza ca toate lindinile vor fi distruse fără sa verificați atent acest lucru. Ar fi minunat sa știm cum sa scăpam de păduchi fără a pieptăna parul. ( mulți copii urăsc sa fie pieptănați).