Cum ne putem trata natural de acnee cosuri puncte negre si puncte albe – sfaturi de a vindecarea acneei

Vindecarea  naturala a acneei 

Înainte să citiţi acest text, dorim să vă comunicăm o informaţie foarte importantă care priveşte persoanele care locuiesc în zone ce conţin o concentraţie mare de florură fiind nevoiţi să consume apă la sticlă.

Florura şi clorul se evaporă la o temperatură de 110 grade F. Apa caldă de la robinet are 130 grade F.Astfel că, umpleţi o sticlă mare cu apă şi lasaţi-o să stea 5 minute. Clorul şi florura se vor evapora astfel că vor dispărea toate toate acele chimicale. Apoi puneţi  apa în frigider pentru a se răci şi beţi-o când doriţi. Nu veţi mai fi nevoiţi să cumpăraţi apă la sticlă şi veţi putea să o consumaţi pe cea de la robinet făra chimicale.

Iar acum să trecem la tratarea  acneei.

Ştim cu toţi că acneea apare la copii în perioada adolescenţei. Mulţi dintre noi au copii adolescenţi, cunosc oameni  care au copii adolescenţi sau  sunt profesorii acestora sau a copiilor.

Va recomandam produse naturale impotriva acneei, cosurilor, punctelor negre si punctelor albe din ulei 100% pur din arbore de ceai – tea tree oil de la Thursday Plantation.

thursday plantation ROMANIA ACNEE COSURI PUNCTE NEGRE EXCES DE SEBUM

Ei bine, aceasta este ocazia aşteptată de a aborda acest subiect spunându-le tinerilor cum să se pregateasca pentru ceea ce îi aşteaptă.

Acneea este asociată cu hormonul responsabil de activitatea sexuală care cauzează o creştere  a sebumului sau a grăsimii ca glandă producătoare. Există şi  acnee infantilă care se produce chiar după naştere datorită nivelurilor ridicate de circulaţie ale hormonilor sexuali.

Pentru că acneea este atât de des întâlnită, ea a ajuns să fie considerată  un fenome normal în ţările dezvoltate. Însă nu se ia în considerare faptul că nu toate ţările se confruntă cu această problemă la fel ca cele din vest. Un bun exemplu este reprezentat de eschimoşii canadieni. Înainte de 1950 nu au fost raportate cazuri de acnee. Însă, datorita hranei moderne care include  carbohidraţi şi  zahăr, acneei si-a facut si ea aparitia.

Cel mai dăunător factor al alimentaţiei moderne este  conţinutul ridicat de grăsimi saturate. De ce?

Pentru că o alimentaţie bogată în proteine animale, brânza şi laptele, duce la dezvoltarea anormală a glandelor sebacee, si astfel la acnee.

Alimentaţia tinerilor din ziua de azi este practic o reţetă pentru acnee, cu cheesburgeri şi hot-dog, cartofi prăjiţi, chipsuri, ouă prăjite, unt, milk shake, zahăr, bomboane, sucuri şi ciocolată.

Cu toate că, carnea, în special cea de porc şi grăsimile hidrogenate sunt nocive, grăsimea din lapte este deseori cea mai dăunătoare pentru că oamenii reprezintă singura specie care îşi hrăneşte copii cu lapte şi după înţărcare.

Situaţia nu ar fi atât de gravă daca ne-am hrăni copii cu laptele mamei dar din păcate cel mai utilizat este cel de vacă care conţine foarte multă grăsime.

Adolescenţii ştiu că, consumul de ciocolată poate înrăutăţii acneea dar are un gust atât de bun încât nu e o surpriză faptul că aceasta  primează înaintea constientizarii. Zahărul, în special, facilitează acţiunea acizilor graşi saturaţi, fiind al doilea cel mai dăunător factor după produsele lactate şi grăsimea saturată. Alte substanţe nocive sunt cafeaua, ceaiul şi alcoolul.

A doua mare cauză a producerii acneei este reprezentată de eliminarea toxinelor datorită funcţionării lente a intestinelor, proprietăţiile pieli şi rinichi suprasolicitaţi.

Atunci când se formează un dezechilibru între organele responsabile de eliminarea toxinelor, circulaţia superficială  se umple de toxine care blochează vasele capilare şi limfatice care hrănesc glandele sebacee şi cauzează inflamarea şi cea de a doua infecţie.

Un alt factor este reprezentat de faptul că pereţii intestinelor se subţiază  ceea ce permite pătrunderea toxinelor în organism. Mai mul decât atât, duşurile şi băile fierbinţi fac rău proprietăţiilor pielii şi cauzează o lipsă de coordonare între circulaţia adâncă şi cea superficială. În alte cuvinte, expunerea prelungită la o sursă de căldură produce o condiţie nefavorabilă a vaselor de sânge superficiale ce duce la o circulaţie slabă a sângelui şi la congestionarea lui.

Există şi deficienţe alimentare care contribuie la apariţia acneei, cum ar fi concentraţia scăzută a vitaminei B6, zinc şi alţi acizi graşi. Deficienţa  de vitamină B6 este întâlnită în timpul menstruaţiei  când acneea  devine mai accentuată datorită iritabilităţii premenstruale şi a reţinerii apei în corp.Lipsa de zinc este normală în perioada pubertăţii  datorită  procesului de creştere  care necesită foarte mult zinc. Acesta nu se mai găseseşte nici în sol, după apariţia îngrăşămintelor chimie şi astfel nici în alimentaţia adolescenţilor.

Tratamentul  recomandat pentru acnee tratează simptomele şi nu vindecă cauza iar  de regulă, pacientului i se spune că această afecţiune va trece cu timpul iar dacă persoana  respectivă este o femeie adultă i se prescriu estrogen şi antibiotice.

Aceste tratamente nu doar că sunt ineficiente dar pot fi chiar dăunătoare.Într-adevăr,  de cele mai multe ori această afecţiune trece cu timpul dar nu fără a lăsa urme pe chipurile adolescenţilor.Şi dacă totusi  unora nu le va trece, si vor suferi de acnee întreaga viaţă?În ceea ce priveşte antibioticele, acestea sunt folosite pentru a trata infecţii secundare şi trebuie repetate odata la 3 sau la 6 luni. Nu e nimic mai rău decât un doctor care prescrie antibiotice în necunoştinţă de cauză, distrugând o bacterie nedăunătoare din intestine, necesară organismului.

Pielea se formează din interior spre exteriorşi durează în jur de 20+30 de zile pentru ca pielea ce se află acum în plin proces de formare să ajungă la suprafaţă.În aceste condiţii, nu este evident că tratamentele externe nu vor fi capabile să trateze această afecţiune?

Acneea este o afecţiune internă şi  nu externă.Excepţia ar fi o reacţie a pielii la diferite produse cosmetice utilizate abuziv care au blocat porii creând astfel o reacţie alergică.

Igina necorespunzătoare afectează de asemenea pielea dar majoritatea cazurilor de acnee sunt cauzate de factori interni. Adevărata vindecare trebuie să vină din interior şi cu siguranţă că acest proces se va întinde pe o perioadă destul de îndelungată. Dacă începeţi să luaţi măsuri de astăzi, rezultatele vor începe să se vadă abia în 20-60 de zile iar daca aveţi cicatrici poate dura si mai mult de atât.

Astfel că, în ce măsura contribuim noi la eficacitatea tratamentului?

Cea mai mare problemă este reprezentată de eliminarea grăsimilor saturate provenite din animale, produse din alimentaţie şi ouă. Această regulă trebuie respectată până când tenul dvs este perfect curat şi chiar şi după altfel va trebui să reluaţi întregul proces.

Pentru a renunţa la grăsimile saturate trebuie să se adopte o dietă bazată pe grăsimi non-saturate. Aceasta cuprinde multe fructe noncitrice, sucuri din legume crude, salate, legume la abur,supe de legume şi spanac, seminţe şi nuci cu moderaţie, fibre, fasole şi linte din abundenţă.

Spanacul este foarte sănătos datorită concentraţiei mare de iod iar seminţele de dovleac sunt din nou o alegere foarte bună datorită concentraţiei  mare de zinc.

Sunt strict interzise produsele fast-food, cartofii prăjiţi, sucurile sau băuturile carbogazoase şi băuturile alcoolice.

Reţineţi că 99% din produsele lactate conţin unt. Hidrogenarea grăsimilor  nesaturate le transformă pe acestea în grăsimi saturate parţial astfel că margarina devine un produs nedestinat în totalitate pentru consum. Dacă aceste grăsimi sunt artificiale pentru organism atunci ele trebuie evitate în totalitate.

Untul de arahide din comerţ este şi el hidrogenat aşa că e bine să citiţi prospectul înainte să cumpăraţi. Migdalele, floarea-soarelui şi nucile sunt mai sănătoase, iar alunele  fac parte din categoria legumelor, contrar a ceea ce se credea pana acum.

Pâinea din comerţ ar trebui şi ea evitată deoarece conţine grăsimi saturate şi sirop de grâu bogat în fructoză.Cel mai bine este ori să cumpăraţi pâine din cereale integrale care să aibă prospectul bine enunţat sau să o  gătiţi chiar dvs. Să nu vă temeţi niciodată să întrebaţi ce conţine pâinea atunci când o cumpăraţi de la brutărie.

Dacă doriţi să folosiţi ulei pe bază de legume, atunci trebuie să ştiţi că acestea nu necesită încălzire.Pentru legumele sote folosiţi apă sau suc de mere acru.

Acomodarea cu mâncarea sănătoasă poate fi anevoioasă la început, dar nu vă faceţi griji, o să vă placă!

Colegii voştri vă vor asculta absorbiţi, dorind să afle secretul tenului curat!