Ce sunt leziunile inflamatorii cauzate de acnee ?

 Ce sunt leziunile inflamatorii cauzate de acnee?

Leziunile inflamatorii cauzate de acnee include micile inflamații de culoare roșie,pustulele,inflamații de mărime mare,roții(noduli) și pseudochisturi(noduli flexibili).Leziunile inflamatorii cauzate de acnee sunt adesea dureroase.

Care este cauza apariției leziunilor inflamatorii cauzate de acnee?

Va recomandam produse naturale impotriva acneei, cosurilor, punctelor negre si punctelor albe din ulei 100% pur din arbore de ceai – tea tree oil de la Thursday Plantation.

thursday plantation ROMANIA ACNEE COSURI PUNCTE NEGRE EXCES DE SEBUM

O leziune inflamată este de obicei urmarea unei rupturi a peretelui unui comedon închis.Poate să apară,de asemenea,și pe o piele ce pare a fi normală.

Inflamația este rezultatul activării imunității din și în jurul unității pilosebacee.Factori ce contribuie la apariția inflamației sunt:

-acizii grași liberi și sebumul, care pătrund în piele după ce canalul glandelor a fost afectat și trebuie să fie îndepărtat

-chimicalele produse de bacteria cauzată de acnee,precum Propionibacterium acnes,care se răspândește în piele

-mediatori proinflamatori produși de celulele care reglează producția glandelor sebacee,activând sistemul imunitar

-surplusul de substanță din foliculi,care poate provoca o reacție inflamatorie granulomatoasă severă prin intermediul macrofragului și celulelor gigante

-hipersensibilitate sau reacție imună excesivă la Propionibacterium acnes, presupusa cauză a celei mai severe formă de acnee, Acne Fulminans.