Ce este un tratament facial pentru acnee?

Ce este un tratament facial pentru acnee?

Aceste tratamente sunt incluse in meniul fiecarui spa si salon. De asemenea sunt oferite in cabinete dermatologice si cele care trateaza acneea. Dar ce este defapt acest tratament? Ajuta acestea la curatatea pielii ?

Tratamentele faciale sunt profesionale care curata in adancime si exfoliaza, ce duc la curatarea reziduurilor din pori. Acest tratament va fi facut de un estetician sau un terapeut facial.

Va recomandam produse naturale impotriva acneei, cosurilor, punctelor negre si punctelor albe din ulei 100% pur din arbore de ceai – tea tree oil de la Thursday Plantation.

thursday plantation ROMANIA ACNEE COSURI PUNCTE NEGRE EXCES DE SEBUM

Ceea ce presupune un astfel de tratament, variaza in functie de locul in care este realiza, insa in mare parte, el inlude:

  • Curatarea fetei
  • Exfoliere
  • Aburirea fetei
  • Extractia
  • Masca faciala
  • Toner
  • Se incheie cu o hidratare usoara

Unele tratamente includ si exfoliere chimica, microdermoabraziune si tratamente cu laser si lumina.

In functie de unde iti va fi facut acest tratament, el variaza. Intr-un cabinet dermatologic sau o clinica specializata pe acnee, acesta are un rol mai mult terapeutic , decat luxos.

In clinici, tratamentele sunt facute de catre un terapeut supravegheat de catre un dermatolog si folosesc produce farmaceutice mai mult decat cele de la spa. In aceste locatii poti avea parte de exfoliere chimica mai puternica, tratamente cu lase si lumina si altele care ies din aria tratamentelor pe care pot sa le faca orice estetician.  In timpul unui astfel de tratament se pune accentul  pe extragerea cosurilor,  curatarea reziduurilor din pori, exfoliere si reducerea inflamatiei.

Aceste tratamente oferite in clinici sunt potrivite pentru toate tipurile de acneea, dar in special pentru cea severa si chisturi.

Tratamentele oferite in spa reprezinta un rasfat. Astfel ai parte de experienta intreaga- muzica usoara, lumanari parfumate,  halate pufoase si masage ale gatului.

Timpul petrecut la spa va include curatarea porilor, extragerea , impreuna cu exfolierea si curatarea fetei. Desi un estetician de la spa, nu face tratamente medicale, el poate realiza exfolieri chimice usoare, microdermoabraziunea si alte metode superficiale de ingrijire a pielii.

In cadrul zilei de spa, se poate opta pentru tratamente atat pentru corp cat si pentru fata.  Impreuna cu acest tratament se pot face masaje, impaturiri sau tratamente cu sare.

Tratamentele faciale de la spa sunt potrivite pentru cei care au o acnee usoara sau cosuri negre, dar daca esteticianul este bine pregatit poate sa ofere un tratament pentru acneea putin mai severa.

Indiferent de unde ai parte de acest tratament, asteptarile trebuie sa fie realistice . Acneea nu va trece cu 1-2 sedinte.

Defapt, daca acneea ta nu este minora, acest tratament nu va avea efect singur. Se poate folosi in combinatie cu tratamentul acneic regulat .

Asigura-te ca ii spui terapeutului tau despre orice medicament il folosesti, inainte sa incepi acest tratament. Terapeutul are sarcina de a intreba, dar e bine sa stii ce sa ii spui dinainte.

Daca te duci la dermatolog inainte, asigura-te ca e totul in regula inaintea tratamentului. Bucura-te de tratament.